varaavuoro.com - tiedä mitä hallissasi tapahtuu

Varaavuoro.com -järjestelmän avulla sinulla on täysi kontrolli hallisi varaustilanteeseen, kilpailuihin, tapahtumiin ja tiedotteisiin. Voit luoda, muokata ja poistaa lennossa käytännössä kaikkea hallisi varauksiin, kilpailuihin, tapahtumiin ja tiedotteisiin liittyvää tietoa. Jopa suureksi työtaakaksi koettu vakiovuorojen ja erikoispäivien syöttö on sekin Varaavuoro.fi:ssä helppoa. Keilakauden vakiovuorojen ja erikoispäivien perustaminen kalenteriin onnistuu yhdeltä istumalta muokattavan vuorojen luontityökalun avulla.

Varaavuoro.com on elementissään kilpakeilailun saralla. Yksittäinen keilaaja näkee hetkessä varauskalenterista kilpailuerät ja suoraan vapaat pelipaikat sekä muut erään jo ilmoittautuneet pelaajat. Ilmoittautuminen onnistuu silmän räpäyksessä ilman erillistä kirjautumista. Keilahallin puolelta taas pystytään lennosta lisäämään tai poistamaan kilpailuratoja, jolloin myös pelipaikkamäärä päivittyy samassa suhteessa kalenteriin.

Vastaavasti harraste- ja viihdekeilaajille Varaavuoro.com tarjoaa erittäin helpon ja nopean online-varausmahdollisuuden ilman kirjautumisia tai turhauttavaa salasanojen luomis-/muistamisprosessia. Päivänäkymässä vapaat radat ja kellonajat ovat selkeästi nähtävillä ja varattavissa 24h/vrk. Maksu hoidetaan turvallisesti hallilla, jolloin mahdollisten oheisostojen maksaminen hoituu samalla kertaa.

Varaavuoro.com soveltuu täydellisesti sekä harraste-, viihde- kuin kilpakeilaajien varausten ja osallistumisien vastaanottamiseen ja hallinnointiin.


Image

varaavuoro.com - tärkeimmät ominaisuudet

Monipuoliset varausten ja muiden resurssien hallinnointityökalut

Kehittyneillä hallinnointityökaluilla hallinnoit tehokkaasti ja helposti keilaratoja ja muita varattavia resursseja (mm. sauna, kabinetti, yms), vakiovuoroja ja asiakasvarauksia reaaliajassa mistä tahansa ja mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Vakiovuorojen perustaminen ja ylläpito ei koskaan ole ollut näin yksinkertaista ja nopeaa.

Tehokas ja innovatiivinen kilpailujen ja tapahtumien hallinnointi

Kilpailuerien ja pelipaikkojen sekä muiden hallitapahtumien (esim. keilakoulut, yritysvaraukset, jne) perustaminen ja ylläpito äärimmäisen yksinkertaista ja nopeaa innovatiivisen työkalun avulla.

Kisaerään osallistuminen yksinkertaista ja nopeaa, vapaat pelipaikat sekä muut erään osallistuneet nähtävissä reaaliajassa julkisesta kalenterista.

hallin ulkoinen ja sisäinen viestintä sekä varausten lisäinformaatio

Helppokäyttöisen informaatiotyökalun avulla lisäät kätevästi mihin tahansa varaukseen, kilpailuun ja tapahtumaan lisäinformaatiota niin asiakkaillesi kuin henkilökunnallekin.

Voit myös luoda päiväkohtaisia tiedotteita rajattomasti sekä kohdistaa informaatiota ja tiedotteita myös hallin sisäiseen viestintään.

Selkeät raportit liiketoiminnan avuksi ja toiminnan kehittämiseen

Raporttityökalun avulla muodostat selkokielisiä raportteja varauksista useilla eri kriteereillä silmänräpäyksessä ja voit analysoida ja tehostaa raporttien pohjalta liiketoimintaasi.

Raporttityökalun avulla voit verrata mm. markkinointikampanjoidesu suoraa vaikutusta hallin online-varausasteeseen.


varaavuoro.com - ominaisuudet

Varaavuoro.com ominaisuuksia mm.:

 • Online-varausten lukumäärän kasvu ei vaadi lisää henkilöresursseja, järjestelmä hoitaa varaukset automaattisesti
 • Varaavuoro.com kulkee mukanasi ympäri vuorokauden ja toimii kaikkialla, hallinnoi järjestelmää ajasta ja paikasta riippumatta netin kautta
 • Täysin responsiivinen, selkeä ulkoasu ja käytettävyys eri laitteilla mobiilista pöytäkoneeseen
 • Erittäin luotettava, EU:n tietoturvasäädösten mukainen ja palvelu erittäin ison kansainvälisen toimijan palvelinhotellissa, asiakastiedot ovat turvassa
 • Asiakkaille nopein ja helppokäyttöisin varausjärjestelmä, varausten teko 24h/vrk mistä tahansa, varaustilanne päivittyy reaaliajassa
 • Useita erittäin hyödyllisiä ja toimintaa nopeuttavia pikatoimintoja, kuten mm. kassanäkymän kautta tehtävät salamannopeat viime hetken pikavaraukset, tehokas vakiovuorojen luontityökalu, jne.
 • Tilastointi, ylläpidon raporteista luot käden käänteessä esim. raportin varausasteesta ja voit tarvittaessa reagoida eri tilanteisiin, verrata markkinointikampanjan tehoa, yms
 • Monipuolinen kilpailukalenteri ja kilpailuihin osallistuminen nopeaa ja helppoa
 • Tapahtumat täysin tuettuna, voit lisätä mitä tahansa tapahtumia normaaliin kalenteriin, kuten keilasynttärit, keilakoulu, yms
 • Päiväkohtaiset tiedotteet ja uutisointi, luo rajaton määrä päiväkohtaisia tiedotteita
 • Sisäinen tiedotus henkilökunnan välillä, voit lisätä esim. mihin tahansa varaukseen lisäinformaatiota helpottamaan tiedonkulkua, laskutusta, tarjoilua, erikoistoiveita, jne
 • Ei turhia ohjelmistoasennuksia, hallinnointi täysin verkkopohjaista nettiselaimen kautta
 • Ei ylläpitokustannuksia tai piilokuluja, maksat vain käytöstä
 • Asiantunteva ja nopeasti reagoida helpdesk ongelmatilanteissa
 • Käytössä viimeisin internet-teknologia, ei huolta järjestelmän yhteensopivuutta tulevaisuudessa
 • EU-tietoturvasäädösten mukainen asiakastietojen keruu, saat kerättyä tietonsa luovutuksen sallivien asiakkaiden osalta kätevästi sähköpostilistan esim. markkinointia silmälläpitäen