Image

VARAAVUORO.COM - KILPAILUT

Varaavuoro.com:n uusi, järjestelmään kuuluva maksuton lisätyökalu, kilpailukalenteri, mullistaa helppokäyttöisyydellään kilpakeilailun kisojen selaamisen ja kisoihin osallistumisen.

Teknisesti edistyneen kalenterin avulla on erittäin helppo ja nopea selata ympäri Suomea pelattavia kisoja/eriä ja niihin osallistuminen on vähintään yhtä helppoa kuin selaaminen. Järjestelmä tuottaa kaikki tarvittavat tiedot kustakin kilpailuerästä mukaan lukien osallistujien lukumäärän ja sen, kuinka monta paikkaa kuhunkin erään on jäljellä. Keilaajien on myös helppo katsoa osallistujalistasta, ketä muita erään on jo osallistunut (ellei kilpailija ole erikseen valinnut nimeään piilotettavaksi), jonka myötä keilaajan on helpompi myös päättää, mihin kisaerään hän kenties haluaa osallistua.

Kilpailukalenteri on kaiken kaikkiaan saanut julkaisun jälkeen äärimmäisen positiivisen vastaanoton niin keilahalliyrittäjien kuin kilpakeilaajienkin parissa ja kilpailukalenterista onkin rakenteilla jo myös mobiilisovellus, jonka myötä keilaajien on esim. matkustaessa helppo oman sijainnin tai määränpään perusteella hakea lähellä pelattavia kisoja.

Kilpailukalenteriin pääset suoraan TÄÄLTÄ.