varaavuoro.com - hinnoittelu

Varaavuoro.com soveltuu erinomaisesti mitä erilaisimpien varauskalenteria käyttävien palveluiden taustajärjestelmäksi. Vaikka järjestelmä on alunperin suunniteltu keilailua silmälläpitäen, on järjestelmä nykyisin käytössä asiakkailla useiden muidenkin urheilulajien (salibandy, sulkapallo, golf, jne) varaamiseen samoin kuin hieronta- ja parturikampaamokäyttöön. Järjestelmä on myös biljardi- ja pelisalien käytössä.  

Varaavuoro.com:n hinnoittelu on huolellisesti mietitty siten, että järjestelmän käyttöönotto on mahdollisimman riskitöntä ja kustannukset ovat helposti laskettavissa. Käyttömaksut määräytyvät täysin käytettyjen resurssien (esim. keilailussa yleensä ratamäärä + muut resurssit kuten biljardi, sauna, kabinetti, jne) määrän mukaan.

ilmainen käyttöönotto - 60 päivän kokeilujakso ilman sitoutumista

Jokaisella uudella asiakkaalla on oikeus 60 päivän kokeilujaksoon, johon sisältyy perustietojen rekisteröiminen ja käyttöoikeuksien luominen järjestelmään sekä Varaavuoro.com:n palvelimelle luotava palvelu. Kaikki järjestelmän toiminnot ja työkalut ovat täysmääräisesti käytössä ilman rajoituksia. Jos asiakas ei kokeilujakson jälkeen halua jatkaa sopimusta, sopimus raukeaa ilman kustannuksia.

maksut

Käyttömaksut muodostuvat esim. keilailussa ratojen (+ muut tilat/resurssit) kokonaismäärän mukaan yhden radan hinnan ollessa 14,90€+ALV/kk. Ei muita kuluja. Kalenterin avaus ja tuotetuki sisältyvät kuukausihintaan.

Täysin veloitukseton kokeilujakso 60 päivää.

Laskutus

Laskutus tapahtuu kolmen kuukauden jaksoissa, jollei muuta erikseen sovita.